sobota 21. září 2013

Zangersheide Quality Auction 2013

V rámci světového šampionátu mladých skokových koní v Lanakenu také proběhla každoroční  aukce hříbátek s pálením Z. Zangersheide Quality Auction 2013 byla rozdělena do dvou dnů. Dražilo se v pátek 20.9. a v sobotu 21.9.2013. V pátek i v sobotu bylo naprogramu vždy 30 hříbat. Jako obvykle se největšímu zájmu  těšili malí hřebečci.

V pátek se špičkou stal tmavý hnědáček s velkým podílem hannoverské krve Stakkatoff Z (Stakkato – Indoctro – Grannus), který byl vydražen za 26.000 Euro.


Stakkatoff Z
Druhým nejdražším se stal hřebeček po plnokrevném otci, Gem Carnute Z (Gemini CL xx – Carnute- Grannus). Tento vybělující hřebeček byl vydražen za 23.000 Euro.


Gem Carnute Z
Třetím pokladem v pořadí se stal hřebeček Cavallo de la Vie Z (Cascavelle NT –Baldini II.- Calido I.), který našel novou stáj za 16.000 Euro.

Cavallo de la Vie Z

V sobotu se pokračovalo druhým lotem, a nejvíce zaplatil kupec za hřebečka šimlíka Crypton Z (Cumano – Corofino – Lord), který se také s částkou 43.000 Euro stal nejdražším prodaným hříbětem aukce.

Crypton Z

Druhým nejdražším hříbětem sobotního dne se stal hnědý hřebeček Norton Z (Numero Uno – Darco – Sheyenne de Baugy), který odešel z předváděcího místa za 20.000 Euro.


Norton Z
A třetí nejdražší se stala kobylka Quenotte J&F Z (Quintago II.-Contender- Carthago Z). Tato elegantní hnědulka byla vydražena za 17.000 Euro.

Quenotte Z
Všechna nabízená hříbátka i s cenami naleznete zde:
páteční lot hříbat
sobotní nabídka hříbat

Žádné komentáře:

Okomentovat